De Lemon Lounge biedt u diverse dagelijkse tours aan. Hieronder ziet u een overzicht van onze tours met bijbehorende informatie.

! LET OP ! De dagelijkse tours vangen om 10:00 aan en wij zetten u rond 17:00 uur weer in Dalyan af. De moonlight tour vangt om 19:30 aan en duurt tot uiterlijk 24:00 uur.
Vertrek is vanaf onze vaste aanlegplek in de haven in het centrum van Dalyan, recht voor het Tezcan Hotel (links van de moskee). Ook is het mogelijk dat u wordt opgehaald bij uw villa of hotel mits deze zich aan of in de buurt van de rivier bevindt. Gelieve dit aan te geven bij plaatsing van uw boeking.

Ekincik Bay
Dit is een perfecte dag uit voor diegene die van snorkelen en duiken houden! Na een stuk over zee gevaren te hebben kom je aan bij een indrukwekkende rotspartijen met een zeer heldere zee. Hier kun je vervolgens prachtig snorkelen en genieten van de flora en fauna om je heen. Hierna maken we nog een stop bij een rustig prive baai met een klein strandje waar je vervolgens de lunch geniet en aan strand kunt. Deze tour is tevens ook geschikt voor mensen die niet kunnen zwemmen aangezien er ook stops in ondiep water waar je kunt staan.

Bacardi Beach
Hier vaar je eerst een stuk over zee waarna je bij de fantastisch mooie Bacardi baai en strand aankomt. Je kunt niet anders dan je overgeven aan de indrukwekkende natuur om je heen en het kristalheldere water. Heerlijk loungen met rustige  lounge muziek op de achtergrond maakt het plaatje compleet.

Koycegiz Meer & Thermaal Baden
Dit is een grote trekpleister van Dalyan en aan aanrader voor diegene die hier  voor het eerst op bezoek zijn. Na een mooie tocht over het kalme Koycegiz meer water, met zijn overweldigende omgeving, bereikt u de Sultaniye zwavel- en modderbaden. Deze baden bestaan al sinds de Romeinse tijd en staan bekend om hun heilzame werking op de huid en bij verschillende spieraandoeningen. Het zwavelwater komt uit een bron diep in de grond en heeft een temperatuur van ongeveer 40 graden.

Moon Light & Thermaal Baden
Wilt u genieten van een avond onder de prachtige sterrenhemel? Dan is dit de tour voor u! Deze tour geeft je zowel de optie om te genieten van de indrukwekkende sterrenpracht op het bovendek, of blijf lekker beneden an de sfeervol verlichtte Lemon Lounge bar . Een lekker glaasje wijn, wat Turkse gerechtjes, en de oneindige hoeveelheid sterren zorgen voor een onvergetelijke avond. Kijk vooral uit naar de melkweg want ook die kun je makkelijk zien. Proef de 1001 nacht sfeer zelf op deze romantische en vooral aan te raden tour.

Prive Huur
U kunt de Lemon Lounge ook huren voor prive tours, zowel overdag als ‘s avonds. Vraag ons gerust voor een prijsopgaaf hiervoor.