Tijdens onze tours bieden wij u een variatie van heerlijke authentische Turkse gerechten aan. Afhankelijk van de tour stellen wij een menu samen die daar het beste bij past.

Alle gerechten die wij aan boord serveren worden door mama Canser in haar eigen keuken ‘s ochtends vroeg voorbereidt en zijn dus altijd en immer dag vers.

Wij gebruiken uitsluitend groente en ingredienten die bij ons uit de tuin komen en vermijden op die manier conserveermiddelen of toevoegingen...verser kan het niet! Zelfs de yoghurt, melk, kaas en eieren worden door onze egen koeien en kippen verzorgt.


De lunch bestaat doorgaans uit zes verschillende vegetarische Mezzes (koude voorgerechten) aangevuld met verschillende soorten vlees vers van de bbq met salade, pasta of rijst als bijgerecht. Daarnaast uiteraard traditionele Turkse nagerechtjes en vers fruit als nagerecht.

Verders hebben we aan boord onze eigen Lemon Lounge bar en een flinke voorraad gekoelde dranken zoals verse vruchtensapjes, water en frisdrank, en alcoholische dranken zoals bier en wijn. Ook warme dranken als thee en koffie worden aan boord geserveerd. De koffie en thee die ‘s ochtends bij vertrek geserveerd worden zijn bij de prijs inbegrepen

Mocht u allergieen hebben of vegetarische voorkeuren, geef dit gerust aan ons door dan houden wij hier uiteraard rekening mee (tot 24 uur voor aanvang van de tour).


Één ding staat vast, met honger zult u bij ons niet van de boot stappen!